The Curious Case Of Benjamin Button - Filme Online Gratis Subtitrate

The Curious Case Of Benjamin Button
Titlu Original:  

The Curious Case Of Benjamin Button


Categoria:  Drama, Romantic, Fantastic
Anul:  1960
Calitate:  CAM
Acord Parenta:  rAG
Distribuie:
    Share Facebook Share Twitter Share Google+

Descriere The Curious Case Of Benjamin Button - Filme Online Gratis

Autor: Printzu Data: 29-11-2012, 15:59 Vizualizari: 17886

Adaptat dupa nuvela omonima a autorului american Francis Scott Fitzgerald, filmul de fata este o fantezie cu elemente de science fiction si drama, ce urmareste cazul iesit din comun al unui barbat pe nume Benjamin Button care reuseste sa inverseze procesul firesc de scurgere a timpului, nascandu-se batran si intinerind pe masura ce anii se scurg. Povestea este plasata in New Orleans, debutand spre sfarsitul primului Razboi Mondial si derulandu-se pana la inceputul secolului XXI, timp in care Benjamin experimenteaza deopotriva sentimentul iubirii si al pierderii, bucuria vietii si amaraciunea mortii.
Dupa o prima iubire pentru Elizabeth Abbott, consumata in Rusia in anii '30, la varsta de 50 de ani Benjamin Button se indragosteste nebuneste de o femeie de 30 de ani pe nume Daisy si problemele nu intarzie sa apara in aceasta relatie amoroasa intrucat cei doi parteneri de cuplu evolueaza in directii diferite, barbatul intinerind pana cand ajunge un bebelus si dispare in cele din urma de pe fata pamantului, iar femeia imbatranind.

Premiat cu 3 premii Oscar, nominalizat la 5 premii Golden Globes.
FastUpload.ro CD 1

The Curious Case Of Benjamin Button Online Subtitrat in Romana


VK CD 2

- Vizioneaza cele mai bune filme online gratis Subtitrate pe filmetraduse.net !

Share Facebook Share Twitter Share Google+

Information
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti INREGISTRA Acum.