Black Christmas - Filme Online Gratis

Black Christmas
Titlu Original:  

Black Christmas


Categoria:  ---
Anul:  1960
Calitate:  CAM
Acord Parenta:  rAG
Distribuie:
    Share Facebook Share Twitter Share Google+

Descriere Black Christmas - Filme Online Gratis

Autor: Printzu Data: 11-12-2012, 16:24 Vizualizari: 1011

Black Christmas este un thriller sangeros despre cateva femei nevinovate care traiesc un cosmar in Ajunul Craciunului. Billy Lenz, un copil neadaptat si maltratat, isi pierde mintile si dupa ani in care este brutalizat de familia lui, ii ucide si ii mananca intr-o noapte de violenta extrema, in Ajunul Craciunului. Locul teribilului incident ramane vacant foarte multi ani, pana cand este cumparat si renovat de o universitate si devine casa unei “fratii” de fete.
Cu cateva zile inainte de Craciun, “surorile” Dana, Melissa, Kelli si Heather petrec o seara linistita schimband cadouri si povestind, inainte sa plece in vacanta. Barbara isi aminteste de povestea lui Billy Lenz, dar atmosfera devine tensionata abia atunci cand tinerele primesc telefoane de amenintare. Ele afla in curand ca Lenz a fugit din spitalul de boli mentale in care fusese in toti acesti ani, pentru a se intoarce in casa in care a copilarit, iar efectele sangeroase nu intarzie sa apara.
VK CD 1
VK CD 2

- Vizioneaza cele mai bune filme online gratis pe filmetraduse.net !

Share Facebook Share Twitter Share Google+

Information
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti INREGISTRA Acum.