Gridiron Gang - Filme Online Gratis

Gridiron Gang
Titlu Original:  

Gridiron Gang


Categoria:  Drama, Sport
Anul:  2006
Calitate:  DVD-Rip
Acord Parenta:  r12
Distribuie:
    Share Facebook Share Twitter Share Google+

Descriere Gridiron Gang - Filme Online Gratis

Autor: Isuka Data: 4-02-2013, 17:23 Vizualizari: 3915

Gridiron Gang spune emotionanta poveste a unui gardian la o inchisoare pentru delincventi juvenili, Sean Porter (Dwayne “The Rock” Johnson), care, impreuna cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), transforma un grup de condamnati intr-o echipa de fotbal in doar patru saptamani. Luptand cu rivalitatile specifice bandelor si cu ura dintre colegii sai de echipa, Porter da cateva lectii (si invata si el cateva), in timp ce pustii invata ceea ce inseamna respectul de sine si responsabilitatea.
Intr-o lume in care 75% din delincventii juvenili revin in inchisoare sau au parte de un sfarsit violent pe strada, Porter si Moore se confrunta cu piedici aparent de nedepasit. Nimeni nu vrea sa joace impotriva unor criminali condamnati, dar dupa un efort sustinut si o farama de inspiratie, Porter si echipa lui ajung sa lupte pentru propria lor izbavire si pentru o a doua sansa.
Inspirat dintr-o intamplare adevarata, Gridiron Gang este o dovada vie a faptului ca orice om poate lupta pentru destinul sau si ca membrii aparent fara speranta ai societatii isi pot schimba vietile.
- Vizioneaza cele mai bune filme online gratis pe filmetraduse.net !

Share Facebook Share Twitter Share Google+

Information
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti INREGISTRA Acum.