The Island - Filme Online Gratis

The Island
Titlu Original:  

The Island


Categoria:  Actiune, S.F, Thriller
Anul:  
Calitate:  
Acord Parenta:  
Distribuie:
    Share Facebook Share Twitter Share Google+

Descriere The Island - Filme Online Gratis

Autor: xtreme Data: 25-10-2012, 00:34 Vizualizari: 1729

Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) si Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) se afla printre sutele de rezidenti a unei institutii sub control la mijlocul secolului 21. La fel ca toti locuitorii acestui mediu controlat cu atentie, tot ce se refera la vietile lor de zi cu zi este monitorizat, chipurile spre binele lor. Singura cale de iesire – si speranta pe care o impartasesc cu totii- este sa fie alesi sa mearga in „Insula” – ultimul loc necontaminat din lume dupa un dezastru ecologic care, dupa cum s-a anuntat, a luat vietile tuturor de pe planeta … mai putin a lor.
Afectat de curand de cosmaruri inexplicabile, Lincoln este nelinistit si incepe sa puna la indoiala din ce in ce mai mult restrictiile asupra vietii lui. Dar nu este pregatit pentru adevar, atunci cand curiozitatea sa din ce in ce mai mare duce la descoperirea teribila ca tot ce stia despre existenta lui este o minciuna, ca Insula este o farsa cruda …si ca el, Jordan si toti cei pe care ii cunosc sunt de fapt mai valorosi morti decat vii. Timpul se scurge, iar Lincoln si Jordan incearca sa scape in lumea exterioara pe care nu au cunoscut-o niciodata. Odata ce se afla in exterior si departe de ochii indiscreti ai institutului, prietenia inocenta pe care au impartasit-o incepe sa capete profunzime. Dar avand fortele institutiei pe urmele lor, Lincoln si Jordan au o misiune principala: sa traiasca.
VK CD 1

- Vizioneaza cele mai bune filme online gratis pe filmetraduse.net !

Share Facebook Share Twitter Share Google+

<
  • Articole: 0
  • Comentarii: 145
  • ICQ:
1 May 2013 04:01

lipan

  • Grup: Members
  • Inregistrat pe: 17.02.2013
  • Status: Offline
 
excelent, in viitorul nu foarte indepartat. m-ai sti?????

Information
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti INREGISTRA Acum.