Oldboy - Prizonier în libertate (2014) - Filme Online Gratis Subtitrate

Oldboy - Prizonier în libertate (2014)
Titlu Original:  

Oldboy - Prizonier în libertate (2014)


Categoria:  Actiune, Filme Online 2014, Drama, Thriller, Mister
Anul:  2014
Calitate:  DVD-Rip
Acord Parenta:  r12
Distribuie:
    Share Facebook Share Twitter Share Google+

Descriere Oldboy - Prizonier în libertate (2014) - Filme Online Gratis

Autor: admin Data: 24-01-2014, 11:19 Vizualizari: 2414

Oldboy - Prizonier în libertate (2014) Online După o noapte de beţie, Joe Doucett (Josh Brolin) un director de publicitate decăzut şi un tată absent, este răpit din senin şi aruncat într-o celulă izolată care arată ca o cameră de hotel, unde este ţinut timp de 20 de ani - 20 de ani plini de chinuri, care trec fără nici cel mai mic indiciu referitor la identitatea răpitorului său, sau la motivul pentru care Joe a fost răpit.

Eliberat în mod inexplicabil din acest coşmar, Joe revine în lume mânat de o singură obsesie: să îl descopere pe cel care a pus la cale această pedeapsă şi, în primul rând, să înţeleagă de ce. Dar, deşi el este acum liber din închisoare, este încă manipulat, încă prins fiind într-un labirint nesfârşit al conspiraţiei şi răzbunării care ameninţă să îl nimicească. În căutarea unor răspunsuri, el ajunge la o tânără asistentă socială (Elizabeth Olsen), şi în final, la un tip misterios, (Sharlto Copley) care, se pare, deţine secretul salvării sale.
- Vizioneaza cele mai bune filme online gratis Subtitrate pe filmetraduse.net !

Share Facebook Share Twitter Share Google+

Information
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti INREGISTRA Acum.