Derailed - Filme Online Gratis Subtitrate

Derailed
Titlu Original:  

Derailed


Categoria:  Actiune, Thriller
Anul:  
Calitate:  
Acord Parenta:  
Distribuie:
    Share Facebook Share Twitter Share Google+

Descriere Derailed - Filme Online Gratis

Autor: admin Data: 12-11-2012, 20:28 Vizualizari: 1602

Jack Logan, un agent secret NATO, trebuie sa infrunte o echipa internationala de teroristi pentru a-si salva familia si intreaga lume.
In Europa de Est, o tanara misterioasa imbracata in negru patrunde intr-un laborator de cercetari de unde fura un recipient. Lui Jack ii revine misiunea de a o insoti pe Galina Konstantin pana la predarea recipientului. Trebuiau sa calatoreasca impreuna cu trenul, sa treaca granita slovaka si sa ajunga la Frankfurt. Totul pare a decurge conform planului, dar nu totul este ceea ce pare a fi. Recipientul care continea fiole cu un firus era vanat de mai multe grupari. Dar unul se sparge si incepe haosul. Drumul se dovedeste mult mai greu decat isi imaginau, mai ales ca in trenul in care calatoresc ii asteapta surprize nebanuite. Teroristi, pasageri, agenti secreti, nimic nu mai conteaza. - Vizioneaza cele mai bune filme online gratis Subtitrate pe filmetraduse.net !

Share Facebook Share Twitter Share Google+

Information
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti INREGISTRA Acum.