Hellraiser 3 - Filme Online Gratis Subtitrate

Hellraiser 3
Titlu Original:  

Hellraiser 3


Categoria:  Horror
Anul:  
Calitate:  
Acord Parenta:  
Distribuie:
    Share Facebook Share Twitter Share Google+

Descriere Hellraiser 3 - Filme Online Gratis

Autor: Printzu Data: 25-11-2012, 05:45 Vizualizari: 667

Ce a inceput in Iad va fi terminat pe Pamant! Acesta este motto-ul celui de-al treilea film din seria Hellraiser, inspirata din nuvela lui Clive Barker, The Hellbound Heart.
Dupa ce Kirsty Cotton a incheiat lupta cu Pinhead si l-a eliberat pe capitanul Elliot Spencer din dominatia monstrului, liderul cenobitilor este inchis impreuna cu poarta catre Iad, cutia, intr-o statueta. O fata gaseste statuia intr-un magazin de lucruri furate si i-o arata prietenului ei, JP, care o cumpara. Un tanar fura cutia din statuie dupa cumparare si o deschide. Joey Summerskill, o femeie care cauta reportajul vietii ei pentru postul de televiziune la care lucra, incearca sa gaseasca explicatii pentru lanturile ce-i strapungeau pielea tanarului.
Gasind detalii, Joey se implica tot mai mult in poveste, si astfel intalneste fantoma capitanului Spencer, care i-a zis ca Pamantul e in pericol, datorita renasterii lui Pinhead. Va reusi ea sa salveze Pamantul de la suferinta ce o asteapta?
FastUpload.ro CD 1

Hellraiser 3 Online Subtitrat in Romana


VK VK CD 2

- Vizioneaza cele mai bune filme online gratis Subtitrate pe filmetraduse.net !

Share Facebook Share Twitter Share Google+

Information
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti INREGISTRA Acum.